با این 13 مهارت طلایی، محتواگری حرفه‌ای شوید

8 ۸۶

 تصور کنید که قرار است به‌عنوان یک محتوا گر، یک پروژه‌ی محتوایی را با یک شرکت خیلی بزرگ کلید بزنید؛ و یا محصول یا خدمات خود را به مخاطب یا مخاطبانتان ارائه دهید و یا …

 در تمام این لحظات ما قصد دارید تا با تولید محتوا برای خود و یا دیگران ارزش خلق کنید؛ اما در این بین با چالش های فکری روبه رو می شوید که چطور می توانید در این میدان، موفق عمل کنید و با مدیر شرکت به توافق و تفاهم برسید؛ و یا اینکه مخاطب قانع شود تا از محصول یا خدمات شما استفاده کند.

این فکرها مدام در ذهن شما در رفت و آمد خواهند بود تا زمانی که پاسخی مناسب برای راضی نگه داشتن ذهن تان پیدا کنید.

بنابراین قطعاً برای ما مهم خواهد بود که بدانیم:

چطور می‌توان با محتوایی که خلق می‌کنیم در میان شلوغی‌ها و بازار داغ این حوزه ماهرانه تمایز ایجاد کرد؟

چطور می‌توان به بهترین و اثرگذارترین شکل، ارزش‌آفرینی کرد؟

آیا می‌توان در بازار کار این حوزه به‌ صورت حرفه‌ای، حضوری پررنگ داشت و به نتایج مطلوب رسید؟

شکی در این نیست که اگر قصد داریم که متمایز و منحصربه‌ فرد باشیم لازم است تا به‌عنوان خالقان و تولید کنندگان ارزش و محتوا، به توانمندی‌های منحصربه‌ فرد دست پیدا کنیم.

چراکه امروزه مخاطبان بیشتر از هر چیزی به دنبال خلاقیت و مهارت بالا در حوزه‌هایی هستند که باارزش آفرینی پاسخ مناسب برای نیازهایشان پیدا کنند..

بنابراین اگر شما هم در جستجوی مسیر حرفه‌ای شدن هستید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید …

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

محتوا چیست؟

تعریفی از تولیدکننده‌ی محتوا

چرا محتوا؟

مهارت چیست؟

جعبه مهارت‌های محتوا گر

محتوا چیست؟

به‌ طور کل محتوا تعریف واحد و مشخصی ندارد اما آنچه که می‌توان به‌عنوان تعریف از محتوا که در این مقاله مد نظر ما است، ارائه داد به این شکل است:

 محتوا به دسته‌ ای از اطلاعات و آموخته‌ ها گفته می‌شود که پس از گردآوری و مغزپخت شدن در ظرف‌های متناسب به مخاطب به‌عنوان مصرف‌ کننده محتوا، ارائه می‌شود.

ظروف سِرو محتوا می‌تواند: متن یا ویدئو، یا پادکست و دوره‌های آموزشی و کتاب چاپی یا الکترونیکی، مقالات و … باشد. امروزه وب به‌عنوان بستر مهمی برای ارائه محتوا و ارزش‌هایی ست که تولید و خلق می‌کنیم.

تعریفی از تولیدکننده‌ی محتوا

 

امروزه مخاطبان به‌ ویژه در وب به دنبال مواد مغذی برای رفع نیازهای خود هستند. خودِ ما به‌ عنوان مخاطب در بستر گوگل و موقع جستجو و یا در میان رسانه‌های دیگر، محتوایی ما را با خودش درگیر می‌کند که به لحاظ اعتبار و انتقال مفهوم، نسبت به سایر محتواهای مشابه از قدرتمندی بالاتر و بیشتری برخوردار باشد. اینجاست که نقش محتوا گر به‌ عنوان تولید کننده و خلق‌ کننده‌ی محتوا بسیار پررنگ می‌شود.

 این تولید کننده‌ی محتواست که انتخاب می‌کند چطور به بهترین شکل ممکن مواد را مغزپخت کرده و در اختیار مخاطب یا مخاطبان خود قرار دهد. این تولید کننده‌ی محتواست که انتخاب می‌کنند محتوای مغزپخت شده را در چه ظرف و قالبی و درجه زمان مناسبی، به مخاطب ارائه دهد تا برای مخاطب لذت‌بخش و قابل‌ استفاده باشد. تا مانده و فاسد نشود!

چرا محتوا؟

اگر در جایگاه والد قرار دارید و دغدغه‌ی این رادارید که چه طور نکات تربیتی و مهارت‌های زندگی را به فرزندان خود آموزش دهید.

اگر در هر حوزه‌ی کسب‌ وکاری، فعالیت می‌کنید و دغدغه حضور فعال و مؤثر در بازار کار رادارید.

به ‌طور کل درمسیرزندگی در هر نقش و جایگاهی که هستید باید بدانید که انسان بدون محتوا بی‌محتواست. چرا؟

آقای شاهین کلانتری در کتاب شاهراه تأثیرگذاری گفته:

محتوای خوب نوعی گزارش عملکرد است: البته نه به بی‌ مزگی نمونه‌های اداری‌ اش.

اگر بنا داریم تا به بهترین و اثرگذارترین شکل ممکن فرزندانمان را پرورش دهیم. اگر بنا داریم تا بهترینِ حوزه‌ی کاری خود باشیم. اگر می‌خواهیم اثرگذارترین و بهترین خودِ واقعی‌ مان باشیم در هر نقشی که در زندگی داریم، خلق محتوا و به دنبال آن انتشار دادن آن برای دیگران، بهترین مسیر است.

 خلق و نشر مداوم محتوا، شاهراه تأثیرگذاری است.

(شاهین کلانتری / شاهراه تأثیرگذاری)

بنابراین اگر در شروع هر برنامه‌ای از زندگی به چرایی آن بپردازیم نتیجه مطلوب‌ تری را رقم خواهیم زد.

مهارت چیست؟

مهارت را شاید بتوان تصویر و معنای عینی دانستن دانست. لزوماً هر چیزی را که درباره‌اش می‌دانیم نمی‌تواند جزو مهارت‌های ما به‌ حساب بیاید. هرگاه دانسته‌ های خود را عملی کردیم و به اجرا درآوردیم و توانستیم آن‌ها را به کار بگیریم مهارت آن را کسب کرده‌ایم درواقع می‌توان گفت: مهارت به کار گرفتن دانسته‌ هاست.

بیایید با بیان مثالی این تعریف را برای خودمان ملموس‌تر کنیم:

بیایید فرض کنیم شما به یکی از رشته‌ های هنری علاقه‌ مندید. تلاش می‌کنید تا از طریق مطالعه و یا حضور در کارگاه‌ها و دوره‌های مربوط به آن رشته، درباره آن هنر خیلی بیشتر از قبل بدانید. رفته‌ رفته با تکنیک ‌های مربوطه آشنا می شوید. تا اینجای کار شما راجع به این رشته‌ی هنری موردعلاقه‌ی خود می‌دانید اما هنوز مهارت ندارید.

هرروز تمرین می‌کنید ویاد می‌گیرید؛ و در میان لحظه‌ هایی که تمرین می‌کنیم و یاد می‌گیریم، تلاش می‌کنیم تا هر آنچه را یاد می‌گیریم با تمرین‌های پیوسته در خودمان ریشه‌ دارش کنیم، مهارت را پیدا می‌کنیم.

 مهارت حاصل تمرین کردن‌ها و مداومت در تمرین‌هاست.

مهارت نتیجه اثربخشی دانشی است که کسب کرده‌ایم و در حافظه ‌مان ذخیره نگه‌ داشته‌ایم.

نکته اینجاست که اگر از سمت ما تلاشی برای استفاده‌ی بهینه و کارآمد از دانش و دانسته‌هایی که در اختیارداریم، صورت نگیرد، کم‌کم دانسته‌ها و اطلاعات ما فاسد می‌شوند.

بنابراین یکی از راه‌های زنده نگه ‌داشتن و کارآمد ساختن دانسته‌هایمان، کسب مهارت و ماهرشدن در آن حوزه است.

مهارت را می‌توان در دو بخش ” مهارت فردی ” و ” مهارت‌های گروهی ” در نظر داشت؛ اما قبل از این‌که به این دو بخش از مهارت بپردازیم بیایید کمی بیشتر درباره اهمیت مهارت‌آموزی بخوانیم:

مهارت‌آموزی چه خاصیتی دارد؟

کسب مهارت به ما این امکان را می‌دهد تا به‌ صورت حرفه‌ای آنچه را که می‌دانیم بیان کنیم و از بیان حرفه‌ای و ماهرانه دانش خودمان به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.

 در حوزه‌ای از دانش، اطلاعاتی و دانسته‌هایی در اختیارداریم و آن‌ها را در ذهن خود انبار کرده‌ایم، وقتی این توانایی را به اجرا درمی‌آوریم و مهارت عمل به دانسته‌ی مان را پیدا می‌کنیم، این کار باعث افزایش اعتماد به‌ نفس و عزت‌ نفسمان می‌شود.

در مقابل رشد تردید به نفس ما، باعث می‌شود تا در برابر مهارت‌آموزی و به کار گرفتن یادگیری‌هایمان، مقاومت داشته باشیم که در بسیاری از مواقع هم باعث هدر رفتن زمان می‌شود و حسرت لحظه‌های ازدست‌رفته باقی می‌ماند.

مهارت‌آموزی حلقه‌ی اصلی و مرکزی برای کار و کارآفرینی است.

در خلال مهارت‌آموزی است که می‌توانیم نقاط قوت و توانمندی‌های خود را تقویت کنیم و در مسیر زندگی و رشد خودمان، آن‌ها را به کار بگیریم.

مهارت‌های فردی

حتماً برای همه‌ی ما پیش‌آمده که در لحظاتی قرارگرفته‌ایم که می‌بایست خشم و یا هر نوع از هیجانات مخرب خودمان را کنترل می‌کرده‌ایم؟ موفقیت در کنترل و مدیریت ما در این لحظات به میزان مهارت فردی ما بستگی دارد.

یا در کسب‌وکارمان احتمالاً حداقل برای یک‌بار هم که شده در شرایط گفتگو و یا مذاکره در جلسه‌ای قرارگرفته‌ایم. چقدر موفق بوده‌ایم تا به شکلی توانمند و حرفه‌ای از این شرایط گذر کنیم؟ بدون اینکه از شدت ترس و اضطراب، فرار از قرار گرفتن در این شرایط، ترجیح ما باشد.

در موقعیت‌هایی از زندگی که باید تصمیم‌های مهم و سازنده‌ای می‌گرفتیم و دست به انتخاب‌های کلیدی در زندگی می‌زدیم، چقدر موفق عمل کرده و یا می‌کنیم؟

آیا اهمیت تفکر درست و سازنده و ارزش پرسشگر بودن را درک کرده و مجهز به این مهارت‌ها هستیم؟

پاسخ همه این سؤال‌ها و سوالات مشابه، به میزان مهارت‌های فردی ما برمی‌گردد؛ که تا چه حد در این زمینه رشد کرده‌ایم.

مهارت فردی بسترِ رشد و تکامل فردی ست؛ که هرکدام از ما ذاتاً و به‌تناسب از آن‌ها بهره‌مند هستیم. مثل مهارت سخنوری، یادگیری، آشپزی و ورزشی و … اما آنچه در اینجا بسیار مهم است تمرین برای تقویت و شکوفایی این مهارت‌های ذاتی انسانی ماست.

مهارت‌های فردی کمک می کند تا در راستای ارزش‌های انسانی رشد فردی صورت بگیرد.

مهارت‌های گروهی

وقتی در میان جمعی قرار می گیریم چطور می توانیم تعامل سازنده برقرار کنیم؟

درجمع دوستان و یا گروه‌های کاری آیا مهارت  نه گفتن» راداریم؟

آیا در راستای رسیدن به اهداف مشترک و گروهی قدرت انعطاف‌پذیری و منطبق شدن با شرایط جمعی راداریم؟

نکته اول: البته امروزه به‌واسطه‌ی تغییر سبک زندگی ما، تفکیک مهارت‌های گروهی و فردی پیچیده شده است و گاها حتی دیگر معنی هم ندارد.

به‌ طور مثال شاید درگذشته مدیریت بحران، صرفاً به مدیران سازمان‌ها مربوط می‌شد؛ اما امروزه با توجه به مطرح بودن ارزش و اهمیتِ ” رشد فردی “، جزو مهارت‌های فردی هم به‌حساب می‌آید.

 چراکه هر فردی در زندگی شخصی خود نیز به چنین مهارتی در شرایط سخت و بحرانی زندگی‌اش، نیاز دارد تا بتواند به‌خوبی از این شرایط گذر کند. درواقع تاب‌ آوری که از نتایج مدیریت بحران است، مهارت مشترک بین مهارت‌های فردی و گروهی است.

پس مدیریت بحران به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های توسعه و رشد فردی به کار می‌آید.

درواقع آنچه که امروزه بیشتر از تفکیک مهارت‌ها اهمیت دارد و ارزشمند است، “رشد فردی ” انسان است برای رشد و تکامل چه در حوزه کسب‌وکار و چه در زندگی شخصی است؛ که البته باز این‌ها نیز درهم ‌تنیده و به هم مربوط هستند.

نکته دوم: آموزش بستر اصلی مهارت‌آموزی است.

تا اینجای این مقاله به تعاریف محتوا و محتوا گر و مهارت پرداختیم. از چرایی اهمیت پرداختن به محتوا و مهارت‌آموزی گفتیم. حالا با توجه به آنچه که گفتیم و درک کردیم بیایید ببینیم به‌عنوان تولیدکننده‌ی محتوا به ابزاری به‌عنوان مهارت نیاز داریم تا در جعبه‌ ابزار خود داشته باشیم:

جعبه مهارت‌های محتوا گر

همان‌طور که گفتیم محتوا مسیری برای رسیدن به اهداف و اثرگذاری است؛ بنابراین لازم است همه‌ی افراد به این مهارت‌هایی که به آن‌ها خواهیم پرداخت مجهز باشند و در مواقعی که نیاز است آن‌ها را به کار ببندند.

البته که این مهارت‌ها تمام آن ابزاری نیست که باید به آن‌ها تجهیز شد. بلکه به‌عنوان مهارت‌های اصلی در نظر گرفته می‌شوند؛ که البته بسیاری از آن‌ها در فقط در حوزه‌ی تولید محتوا، بلکه در سایر ابعاد زندگی نیز کارآمد هستند و جزو ضروریات برای رشد فردی ما هستند.

و اما

 13 مهارت اصلی برای حرفه‌ای شدن در خلق و تولید محتوا

13 مهارتی که هر محتوا گری باید بداند تا اثربخش‌تر تولید کند.

13 مهارت برای اینکه محتوا گری حرفه‌ای شوید.

اگر به دنبال این هستید تا در بازار کار این حوزه به‌عنوان یک حرفه‌ای معرفی شوید و به نتایج مطلوب خود دست پیدا کنید با ادامه این مطالب همراه ما باشید.

در گام اول بیایید ببینیم در کجای مسیر قرار داریم؟

چطور؟

مهارت‌هایی را که در ادامه مطالب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد را بنویسید و سپس به خودتان به ازای هرکدام از آن مهارت‌ها از یکتا 10 نمره بدهید.

نگاه و بررسی کنید ببینید کدامشان را در جعبه‌ ابزار خودتان دارید؟ کدامشان نیاز به گردگیری و تقویت شدن دارند؟ کدامشان را ندارید و هرچه سریع‌تر باید برایش در جعبه‌ ابزارتان جا بازکنید؟ و اینکه آگاهی و شناخت شما نسبت به نحوه استفاده‌شان تا چه حد است؟

مهارت‌هایی که باید در جعبه‌ابزار شما به‌عنوان مهارت وجود داشته باشند تا محتوا گری حرفه‌ای باشید:

 تقویت مهارت نوشتن

مدیریت محتوا

نگارش تجاری

روانشناسی

ایجاد ارتباط مؤثر

بهینه‌سازی سایت (سئو)

آشنایی با زبان انگلیسی

فنون آموزش و مربی‌گری

هوش مالی (حسابداری)

آشنایی با دستور زبان فارسی

طراحی ( آشنایی با فتوشاپ-گرافیک)

آشنایی با اصول و فنون مذاکره (متقاعدسازی)

حالا به‌اختصار به هریک از این مهارت‌ها می‌پردازیم:

مهارت اول

تقویت مهارت نوشتن

نوشتن به‌عنوان یکی از ابزارهای اصلی خلق محتواست و در بسیاری از موارد محتوا در دلِ نوشتن است که شکل می‌گیرد. خصوصاً الان که در این مقاله بحث اصلی ما تمرکز بر روی تولید محتوا در بستر وب است، لازم است تا به نوشتن بیشتر از هر زمان دیگر و حتی سایر مهارت‌ها تأکید کنیم.

باید بنویسیم تا آنچه به دنبال آن هستیم اتفاق بیافتد.

کتاب خواندن، کتاب‌های خوب خواندن، تقویت نوشتن را افزایش می‌دهد.

 پیوسته خواندن و نوشتن کمک می‌کند تا جملات ورزیده‌تری بنویسیم.

نکته مهمی که باید در اینجا به آن اشاره‌کنیم این است که:

برای تقویت خواندن چه می‌توان کرد؟ آیا لزوماً هرگونه خوانش کتابی مؤثر است؟ خیر!

مهارت دوم

مهارت کتابخوانی

 چگونه اثرگذار بخوانیم؟

خرید کتاب، خواندن کتاب و عمیق شدن در محتوای کتاب، سه‌گام طلایی در کتاب‌خوانی هستند؛ که اکثراً تا همان دو قدم اول پیش می‌روند و اتفاقاً توهم مطالعه زیاد و دانایی هم پیدا می‌کنند.

این در حالی است که در گام سوم یعنی عمیق شدن در کتاب‌هاست که مسیر کتاب‌خوانی به تکامل می‌رسد.

یک محتوا گر برای بهینه‌سازی و اثربخشی محتوای تولیدی خود، به گنجینه‌ای از واژه‌ها و اطلاعات به‌روز نیاز دارد؛ که این گنجینه در مسیر کتاب‌خوانی درست، قابل‌دستیابی است.

نوشتن و خواندن توأمان، پی‌رنگ اصلی تولید محتوای اثربخش برای یک محتوا گر حرفه‌ای است.

مهارت سوم

(CMS) مدیریت محتوا 

ورد پرس به‌عنوان یکی از پرکاربردترین و مهم‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا به شمار می‌رود. یک محتوا گر حرفه‌ای با توجه به فعالیت گسترده در وب و همین‌طور یادگیری آسان سیستم ورد پرس، نیاز دارد تا باکار با این سیستم مدیریت محتوا، آشنا و به آن مسلط باشد.

مهارت چهارم

نگارش تجاری

آنچه در نگارش تجاری بسیار حائز اهمیت است این نکته است که، مطلب خود را شفاف و واضح و مختصر و مفید در قالبی درست و متناسب و بر اساس واقعیت بنویسیم. دیدگاه‌های شخصی خودمان را بگذاریم برای گفتگوهای دوستانه‌ی خودمان. اینجا جایش نیست!

ویرایش را هرگز فراموش نکنیم. گمان نمی‌کنم مخاطب علاقه‌ای به خواندن غلط املایی‌های ما داشته باشد.

مخاطب را خوب بشناسیم و بر اساس نیازهایش بنویسیم تا مخاطب را دچار سردرگمی و خستگی نکنیم. در صورت تکرار این خطا، مخاطب پر می‌کشد!

مهارت پنجم

آشنایی با روانشناسی

شاید اگر درگذشته بودیم نه گذشته‌ای دور بلکه همین چند سال پیش. راحت‌ تر مخاطب جذب نوشته‌ها و محتوای ما می‌شد و برای درگیر شدن چه برای خرید محصول یا خدمات و یا چه برای ثبت‌ نام در دوره‌های آموزشی و یا دیدن و شنیدن ویدئوها و پادکست‌های تولیدشده، دست به اقدام می‌زد.

اما امروزه با مخاطبان هوشمندتری در ارتباط هستیم.

نیاز است تا از ویژگی‌های روان‌ شناختی مخاطبانمان برای تبدیل‌شدن آن‌ها به‌عنوان مخاطبان وفادار خود، شناخت پیدا کنیم. آشنایی با ویژگی‌های روان‌ شناختی مخاطب به ما به‌ عنوان محتوا گر حرفه‌ای در پرسونای مخاطبمان کمک بزرگی خواهد کرد.

مهارت ششم

ایجاد ارتباط مؤثر

شبکه‌سازی و برقراری روابط مؤثر و کارآمد می‌تواند به بهترین شکل ممکن درروند اثرگذاری محتوا مؤثر باشد.

به‌این‌ترتیب که در میان روابطی که محتوا گر با دیگران شکل می‌دهد می‌تواند راحت‌تر محتوای خود را انتقال دهد و به جامعه هدف خود دسترسی بهتری خواهد داشت.

شما تصور کنید که در کنجی از اتاق کار خود دائماً مشغول ایده پردازی و خلق محتوا هستی. تا زمانی که روابط درستی با دیگران ایجاد نکرده باشی چطور می‌توانی جامعه هدفت را پیدا کنی و یا دایره آن را گسترش دهی.

شبکه سازی این فرصت را ایجاد می‌کند تا علاوه بر مشاهده و بررسی محتوای تولیدشده‌ی دیگران، محتوای خود را نیز به نمایش بگذاری و بیشتر از قبل به تعداد افراد بیشتری معرفی کنی؛ که درنهایت این به گسترش میزان اثرگذاری از طریق محتوا و شبکه‌سازی در خلال روابط صحیح برای محتوا گر منجر می‌شود.

شبکه سازی، با ایجاد اعتماد در بین اعضای شبکه که باهم درارتباط هستند، اشتراک‌گذاری بیشتر محتوای شمارا به همراه خواهد داشت.

مهارت هفتم

بهینه‌سازی سایت (سئو)

در حوزه وب محتوا تولید نمی‌کنیم که در کنجی از وب پنهان بمانیم و گردوغبار وب روی سایت ما بنشیند.

مخاطب ما برای این‌که بتواند برای نیازها و سؤالاتش پاسخی پیدا کند، کلمات کلیدی را در موتورهای جستجو، دنبال می‌کند.

 درواقع جستجوی کلمات کلیدی در وب، توسط مخاطب، صدایِ درخواست کمک اوست.

در این میان وقتی گردوغبار وب روی چشم‌ها و گوش‌های شما نشسته باشد، شما و مخاطبتان یکدیگر را پیدا نخواهید کرد.

و دراین‌ بین خدمات و محصولات شما هرچقدر هم ارزشمند و کارآمد به‌ راحتی هدر خواهند رفت.

مهارت هشتم

آشنایی با زبان انگلیسی

با ترجمه نوشته‌ها و مقالات معتبر در سراسر جهان که به ‌راحتی در فضای وب در دسترس هستند، منابع خوبی برای تولید محتوای متمایز و مؤثر برای یک تولیدکننده‌ی محتوای حرفه‌ای هستند. برای استفاده از چنین منابعی لازم است تا به زبان دومی تسلط داشته باشیم.

مهارت نهم

فنون آموزش و مربی‌گری

یادگیری در خلال یاددادن اتفاق می‌افتد.

مزیت‌های آموزش دادن:

 داشتن مهارت آموزش به دیگران کمک می‌کند تا در گام اول، باعث به‌روزرسانی و تقویت دانسته‌های آموزش‌دهنده می‌شود.

در گام بعدی باعث انتقال مؤثر محتوای تولیدشده به مخاطب می‌شود.

آموزش دادن ماهرانه و حرفه‌ای کمک می‌کند تا مخاطب ارتباط عمیق‌تری با محتوای تولیدشده برقرار کند و درگیری مثمر ثمر شکل بگیرد.

مهارت دهم

هوش مالی

تولید محتوا به‌عنوان یک حوزه‌ی شغلی پرطرفدار و کارآمد، محسوب می‌شود؛ بنابراین یک کارشناس تولید محتوا می‌بایست برای تقویت هوش مالی خود تلاش کند تا امنیت بستر شغلی خود را در برابر آسیب‌های مالی آن، تأمین نماید.

کارشناس تولید محتوا در مدیریت محتوای خود، با تسلط بر دانش مدیریت مالی و یک برنامه‌ ریزی مالی درست، می‌تواند از چالش‌های مالی احتمالی این حوزه جلوگیری کند.

مهارت یازدهم

آشنایی با دستور زبان فارسی

در نگارش محتوای متنی، تصور کنید مخاطب شما با محتوایی رو به‌ رو شود که علائم نگارشی و دستوری دچار یک به‌ هم‌ ریختگی هستند. این به‌ هم‌ ریختگی ذهن مخاطب را نیز به‌ هم ‌ریخته خواهد کرد. چراکه مخاطب را برای درک معنای محتوای تولیدشده به‌ زحمت خواهد انداخت.

مهارت دوازدهم

طراحی (آشنایی با فتوشاپ-گرافیک)

سایت شما به‌عنوان دفتر کار و یا فروشگاه شما اولین چیزی ست که چشم مخاطب را به خودش می‌گیرد. متنی که منتشر می‌شود، شکل ظاهر آن اولین نکته‌ای است که مخاطب با آن مواجه می‌شود.

این‌ها همه نشانگر اهمیت طراحی صفحات و قالبی است که محتوا را در آن ارائه می‌دهیم.

برای اینکه میلِ مخاطب برای مصرف محتوایی که تولید کرده‌اید را افزایش دهید، می‌بایست در ظروف و قالب‌هایی مناسب و مخاطب پسند، محتوا را ارائه دهید.

آشنایی با اصول و فنون مذاکره (متقاعدسازی)

در جلسه‌ای که با مدیران سازمان‌ها و یا کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ دارید با چه مهارت‌هایی می‌توانید آن‌ها را متقاعد کنید که با شما برای تولید محتوا و جذب مخاطب همکاری کنند؟ چطور می‌توانید از طرحی که برای محتوایی که تولید خواهید کرد پشتیبانی و دفاع خواهید کرد؟

از چه راه‌هایی مخاطب خود را برای دیدن محتوایتان و وفادار شدن نسبت به مجموعه محتواهای خلق‌شده‌ی شما، متقاعد خواهید کرد؟

مهارت سیزدهم

آشنایی با فناوری

یک کارشناس تولید محتوا برای ساختن ویدئوهای آموزشی، برای مدیریت محتوا از طریق سیستم های مدیریت محتوا نیاز دارد تا با فناوری‌های بروز آشنا باشد. تا در به‌روزرسانی محتواهای تولیدشده دچار مشکل نشود.

همان‌طور که گفته شد مهارت‌های دیگری هم هستند برای اینکه بتوانیم در حوزه‌ی تولید محتوا به شکلی کاملاً حرفه‌ای حضورداشته باشیم و محتواهایی اثربخش تولید کنیم.

شما هم دیدگاه خود را در خصوص مهارت‌های ذکرشده و یا مهارت‌های دیگری که به نظرتان مهم و کارآمد هستند، در قسمت دیدگاه‌ها به اشتراک بگذارید تا برای دیگر دوستان هم قابل‌ استفاده باشد.

۸ نظرات
  1. مرضیه مومنی می گوید

    لذت بردم و استفاده کردم زهراجان موفق باشی در این مسیر

    1. زهرا احمدی می گوید

      ممنونم مرضیه جان
      امیدوارم در این مسیر همراه هم بتونیم به موفقیت برسیم.

  2. مرضیه حیدر پور می گوید

    سلام زهرا جان، عالی بود. برات ارزوی موفقیت می کنم.

    1. زهرا احمدی می گوید

      ممنونم مرضیه عزیزم

  3. ملیکا نادری می گوید

    چه جالب وقتی به مواردی که نوشته بودی نگاه کردم و مثل شما به خودم نمره دادم فهمیدم که حالا حالا باید خودم را به چالش بکشم و آزمون و خطا کنم .ممنون که تجربه خود را از دوره ی سمپوزیوم پول با دیگران به اشتراک گذاشتید.

    1. زهرا احمدی می گوید

      ممنونم ملیکای نازنین.
      خیلی خوبه که هر چند وقت یک بار خودمون رو ارزیابی کنیم و به خودمون نمره بدیم.

  4. لیلا علی قلی زاده می گوید

    عالیه عزیزم و موفق باشی

    1. زهرا احمدی می گوید

      ممنونم لیلای عزیزم. خوشحالم که مطالعه کردی و امیدوارم برات کاربردی بوده باشه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.